REFERENCIÁINK

Ízelítő munkáinkból:

MediStones - A jade köves masszázságy forgalmazója
www.jadekoves.hu

A legfrissebb munkánk során a cél a keresőben történő minél jobb helyezés elérése volt a cél. A honlapon keresőoptimalizálást hajtottunk végre.
Palóc Népművészeti és Háziipari Szövetkezet
www.paloc.hu

Legújabb munkánkkal a népszokások és népművészet vizeire eveztünk. A legújabb ügyfelünknek egy olyan weblapot készítettünk, melyen bemutathatják a palóc népi termékeket és szokásokat.
Total Blumen Kft.
www.totalblumen.hu

Virág rendelés online és egyenes házhoz szállítva? Az ügyfelünk kérésére egy olyan online virág áruházat, webshopot alakítottunk ki, ahol a virágbolt tulajdonosok, könnyedén leadhatják rendelésüket, igényüket.
Lux Hungária Kft.
www.luxh.hu

Ügyfelünk a minőségi takarítógépek forgalmazója, aki elkötelezte magát az egészség mellett.
OFF-ROAD Bázis Kft.
www.offroadbazis.hu

A terep és cross motorozás szerelmeseinek készült honlap, mely bemutatja a legújabb motorokat, kiegészítőket és legfontosabb kellékeket, ami a motorozáshoz szükséges.
Tüskevár vadászbolt
www.tuskevb.hu

Online vadászbolt és outdoor szaküzlet. Az első ilyen webáruház a témában, kinálata és készelet az egyik legnagyobb a szakmában.
Fegyvertár Szakmagazin
www.fegyvertar.hu

A fegyvertar.hu az első és az egyik legnagyobb magyarországi fegyveres magazin. Saját szereksztőségi rendszert készítettünk hozzá, melyen keresztül az emberek feltölthetik a cikket és a letölthető anyagokat.
ArteFolk Táncegyesület és Táncház
www.artefolk.hu

A táncház számára készített weblappal, a táncház sokkal több információhoz tudja juttatni az érdeklődőket, mint korábban. Készítettünk számukra egy saját feltöltő rendszert, mely FTP-n keresztül képes karbantartani a honlap tartalmait, képeit, anyagait.
Hotel Sirály
www.hotelsiraly.hu

Egy egyszerű honlap ügyfelünknek, azért, hogy jelen legyen az interneten.

eMail:
 
"A 64-BITES FORRADALOM MEGKEZDŐDÖTT, ÉS EZUTÁN A SZEMÉLYI SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBAN SEMMI SEM LESZ A RÉGI."
STEVE JOBS

ELÉRHETŐSÉGEINK

CRENETS KFT.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 73.
EMAIL: support@crenets.com