HÍREINK

A NOD32 ismét bizonyított

Az internet rohamszerű növekedésével együtt megnövekedett a vírusok száma. Cégünk a korábbi tapasztalatiból kiindulva egy korszerű, gyors és hatékony vírusirtót keresett, így találta meg az Eset NOD32-t. Cégünk és ügyfeleink elismerése mellett a vírusirtó ismét bizonyított, melynek során a SCMagazine odaítélte az legmagasabb minősítést.



Az Eset NOD32 kiválasztása mellett szólt, hogy több platformon is ugyanúgy pontos, megbízható, rendkívül gyors és kis erőforrást igényel. Az Eset NOD32 az egyetlen olyan anti-vírus program, amely az első Virus Bulletin tesztje óta (1998. május) nem engedett át egyetlen vadon élő vírust sem a rendszeres tesztek során. A NOD32 kapta idáig a legtöbb Virus Bulletin díjat, míg keresési sebessége a vetélytársakét rendszeresen jelentősen felülmúlja.

A NOD32 nem csupán a vírusok, de a kémprogramok, a rootkitek és a kéretlen reklámprogramok ellen is védelmet nyújt. A szoftverbe integrált ThreatSense technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vírusirtó mesterséges intelligenciája alapján felismerje az új kórokozókat. A vírusok természete gyorsan változik, az antivírus rendszereknek napról napra új, komplex veszélyek ellen kell védelmet nyújtaniuk. Így a proaktív védelemnek nincs alternatívája. 1997-ben az ESET elsőként integrált heurisztikus algoritmusokat a NOD32-be, amely mára megkerülhetetlen technológiává vált a vírusfelismerésben.

5 csillagos a NOD32

A NOD32 megkapta az informatikai biztonság vezető nemzetközi lapja, az SC Magazine legmagasabb, ötcsillagos minősítését. Az IT-biztonsági szakembereknek szóló magazin a teszt során nem csupán a NOD32 védelmi teljesítményét, de egyéb sajátosságait, használhatóságát, valamint a hozzá kapcsolódó termékleírást, a támogatást és az ár-érték arányt is elemezte.

„Ez a termék jó beruházás, legyen szó szinte bármilyen méretű informatikai környezetről – mondta dr. Peter Stephenson, az SC Magazine technológiai szerkesztője. Bár az ára kissé magas, ezt ellensúlyozza a legteljesebb körben biztosított védelem, valamint az egyszerű kezelhetőség. Összességében elmondhatjuk, hogy kimagaslóan erős termék.”


eMail:
 
"AZ ÁR AZ UTOLSÓ ESZKÖZ AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN. AKKOR HIVATKOZNAK ERRE, HA A TERMÉKNEK NINCS MÁS ELŐNYE."
CARL HOWE

ELÉRHETŐSÉGEINK

CRENETS KFT.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 73.
EMAIL: support@crenets.com