DOMAIN ÉS TÁRHELY BÉRLÉS, RENDSZERFELÜGYELET

Gondolt már arra, mindent egy helyen intéz?

Sokan szeretnének saját weblapot, ehhez azonban szükséges egy domain név, melyen a weblapját publikálhatja. A domain nevek választása nagyon fontos, mert egy jól választott domain név sokat termelhet a gazdájának. Mi nem csak domain név regisztrációs és nyilvántartás szolgáltatást nyújtunk, hanem a domain név választásában is segítünk Önnek.

Igényelhető domainek:

  • magyaroszági domainek (.hu) ékezetes és ékezet nélkülki bejegyzése
  • nemzetközi domainek (.com, .org, .net, .info, stb.)
  • eu domainek (.eu)
Webtárhelyet, de milyen célra?

A domain név önmagában nem elég, szükséges egy hely, ahol a weblapunk anyagait elhelyezhetjük. Többféle célú tárhely létezik, attól függően, hogy milyen célra használja az Ügyfél. Előre összeállított csomagjainkat az általános igényeknek megfelelően állítottuk össze, azonban az Ügyfél igénynek megfelelően testre szabhatjuk.
Stabil és biztos környezetet nyújtunk weblapjaihoz, portáljaihoz. Rendszergazdáink a nap 24 órájában monitorozzák szervereink ellenőrzik működésüket. Partnereinknek webes felületen biztosítjuk a domain regisztrációt és webtárhely karbantartást.
Szervereink magyarország egyik legnagyobb szerverhoteljében vannak, ahol napi 24 órás felügyelet mellett klimatizált helyiségekben üzemelnek.

Szolgáltatásaink részletes listája »

Rendszerfelügyelet

Miért érdemes rendszerfelügyeletet használni?

A cégek egy jelentős része egy bizonyos növekedés és létszám után szembesül azzal a problémával, hogy informatikai rendszerük folyamatos karbantartásához, a folyamatos működéshez szüksége van szakemberre, aki a karbantartást a hardver és szoftver frissítéseket megoldja. Gyakran csak erre alkalmaznak egy informatikust, vagy rosszabb esetben egy ismerőstől kérnek szívességet. Mindegyik megoldás hátránya, hogy az adott informatikus nem feltétlenül rendelkezik kellő szakmai háttérrel, vagy továbbfejlődési lehetőséggel, így a cég érdekeit nem tudja megfelelően szolgálni.
Ha a rendszerfelügyeletet egy erre szakosodott cég emberei végzik, azok az adott területükön szakmailag felkészültek, nagyobb rálátással rendelkeznek, többféle környezetben mozognak, így egy adott problémára, a megoldás sokkal biztosabban, gyorsabban megszületik. Ez azzal is jár, hogy nem kell az adott cégnek egy vagy több informatikai állást fenntartani, a költségmegtakarítás mellett rugalmasságot biztosít, ugyanakkor teljes informatikai rendszerét, megfelelő kapcsolatokkal és tapasztalatokkal rendelkező cégre bízza. Igény esetén felmérjük rendszerének elemeit, meghatározzuk a gyenge pontokat, és ajánlatot adunk a fejlesztésre.

Miből áll a rendszerfelügyelet?

Gyakori kérdés Ügyfeleink részéről, hogy szeretnék tudni miből is áll a rendszerfelügyelet. Ez egy összetett és személyre szabott szolgáltatás, általában egyes elemeit tekintve mindig az adott Ügyfélre szabva vállaljuk szolgáltatásokat. Általánosságban véve a következők tartoznak bele a szolgáltatásokba:

  • szoftver telepítés és karbantartás (frissítések, javítások feltelepítése, oktatás), szoftverauditálás (legális szoftverhasználat igazolása)
  • vírus ellenőrzések, tűzfalak ellenőrzése, tesztelése, a rendszerbiztonság elemeinek összehangolása, felügyelete
  • hardver eszközök karbantartása, szükség esetén beszerzése, telepítése és cseréje
  • hálózat kiépítése, hálózati eszközök konfigurálása, karbantartása
  • irodatechnikai berendezések karbantartása, nyomtatók patronjának, tonerjének cseréje keretszerződés esetén 24 órán belül
eMail:
 
"A 64-BITES FORRADALOM MEGKEZDŐDÖTT, ÉS EZUTÁN A SZEMÉLYI SZÁMÍTÓGÉPEK VILÁGÁBAN SEMMI SEM LESZ A RÉGI."
STEVE JOBS

ELÉRHETŐSÉGEINK

CRENETS KFT.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 73.
EMAIL: support@crenets.com